Personal Coaching

Personal Coaching

welcome6.jpg

Zelfverzekerdheid vergroten

Je voelt je soms onzeker en zou graag meer zelf vertrouwen hebben en uitstralen. Vaak komt de behoefte aan zelfvertrouwen niet alleen. Je zit niet lekker in je vel, voelt je onzeker en zou graag steviger in je schoenen staan. Hierdoor ondervindt je wellicht niet de levenskwaliteit die zou wensen. Door af te rekenen met onzekerheid krijg je meer plezier in het leven. Je wordt gelukkiger en daadkrachtiger. Dat voel jij en zien anderen!

Promotie technieken leren

Communicatie en presentatie zijn heel erg belangrijk. Snapt u de juiste politiek die gebruikt wordt? Karakter, educatie en overige mogelijkheden worden benut om tot die zo gewenste promotie te komen. Leer omgaan met een weer woord en onderzoek wat je eruit kan verbeteren

agree-ga4d12a59e_640

Challange Behaviour ontwikkelen

Uitdagingen zoeken en vinden. We willen allemaal mogelijkheden om ons persoonlijke leven of ons werk uitdagend te houden. Leer met onze simpele 7 stappen te kijken naar alle mogelijkheden binnen uw kunnen.

Narcisme overwinnen

Werken op schuld- en verantwoordelijkheidsgevoel en beschermingsdrang zijn subtiele vormen van emotionele manipulatie die veelvuldig voorkomen bij narcisme. Zo leer je herkennen wie de aapjes van de narcist zijn en hoe je daartegen te weren. 

Het is niet eenvoudig om uit een narcistische relatie te ontwortelen. Maar het is te doen! Zonder schuldgevoel. 

Motivatie theorieën ontwikkelen

Het hele idee achter deze gesprekstechniek is dat je op zo’n manier over verandering praat en denkt, dat je jezelf aanspoort na te denken over wat dit voor jou kan betekenen.

Jezelf blijvend motiveren kost tijd. ‘Maar lopen heb je ook niet op 1 dag geleerd.’

Inclusive Leadership

Inclusive Leadership is het fundament van waaruit organisaties kunnen groeien. Een lange adem is hierbij wel vereist. ‘Door te focussen op de langere termijn, ontstaat er excellentie.’ ‘Ieder mens, elk team en elke organisatie heeft deze vier kwadranten in zich’, ‘Maar vaak zijn één of twee kwadranten dominant en is er nauwelijks verbinding met de rest. Daardoor raken organisaties, teams en individuen uit balans.’ 

qw2.jpg
port6.jpg

Klantgericht Dienstverlenen/Verkopen

Klantgericht ondernemen is handelen met maar één belang in je achterhoofd: dat van de klant. Wat het belang van jouw klant is, hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld het soort bedrijf waar je voor werkt, je doelgroep en de fase van klantgerichtheid waarin jullie zitten. De betekenis van klantgericht ondernemen kan dus variëren, maar er is één gemeenschappelijk deler: de klant.

Jezelf blijvend motiveren kost tijd. ‘Maar lopen heb je ook niet op 1 dag geleerd.’Zelfmanagement is de pragmatische methode om groei te ontwikkelen.

Sandra de Vos : I4Mind lifestyle, health en career coach

Zelfmanagement. De ontwikkeling van mijn ik.

Wat is Zelfmanagement anders dan Coaching?

Coaching is gebaseerd op een individuele begeleiding, terwijl zelfmanagement meer toegespitst is op de zelfstandige ontwikkeling binnen een organisatie. Dit kan dus ook in een groep zijn.

Hoe belangrijk is zelfstandige ontwikkeling eigenlijk? Wat wint u ermee, en/of wat zijn de voordelen voor uw organisatie?

Kort uitgelegd, als u blijft ontwikkelen binnen uw vermogen, zal u meer tevreden zijn of beseffen dat deze ontwikkeling ergens toe leidt. Niets doen kost weinig energie, tijd en kosten. Maar dan behoud en blijft u de situatie zitten waarin u zit en waarop weerstand is ontwikkeld.

Waar ligt die grens en waar kunt u op inspelen? Waarom is het prettig om te groeien en ontwikkelen? 

Het ideale beeld is dat u zich ontwikkeld binnen uw mogelijkheden, vakgebied en meer toegevoegde waarde krijgt. Het resultaat : tevredenheid en voldoening.

Verantwoordelijkheid vs Vertrouwen

In een ongezonde situatie/werkomgeving kan er sprake zijn van verantwoordelijkheidsgevoel zonder vertrouwen en continuïteit. Gevolg is vaak ontevreden gevoel een burn-out of ziekteverzuim. Aandacht is hier het magische woord.

Aandacht voor uzelf

Bij Zelfmanagement u hoe, hoe belangrijk het is om aan te geven wat u ambiërt thuis, in de familie of binnen uw werksituatie. Wij werken door middel van 7 unieke en pragmatische stappen.

Ik bied een gratis “sessie” van 30 minuten aan, zodat je kunt zien hoe ik werk en beslis of ik de juiste coach voor de organisatie ben.
Mail mij met vragen die u heeft over mijn diensten of mijn manier van werken.