Company/Leadership Coaching

Company/Leadership Coaching

wave-ga564a26c5_640

Gouden cirkel theorie

Promotie technieken leren

Communicatie en presentatie zijn heel erg belangrijk. Snapt u de juiste politiek die gebruikt wordt? Karakter, educatie en overige mogelijkheden worden benut om tot die zo gewenste promotie te komen. Leer omgaan met een weer woord en onderzoek wat je eruit kan verbeteren

agree-ga4d12a59e_640

Challange Behaviour ontwikkelen

Uitdagingen zoeken en vinden. We willen allemaal mogelijkheden om ons persoonlijke leven of ons werk uitdagend te houden. Leer met onze simpele 7 stappen te kijken naar alle mogelijkheden binnen uw kunnen.

Klantgerichte Sales

study-box_1.jpg

Motivatie theorieën ontwikkelen

Het hele idee achter deze gesprekstechniek is dat je op zo’n manier over verandering praat en denkt, dat je jezelf aanspoort na te denken over wat dit voor jou kan betekenen.

Jezelf blijvend motiveren kost tijd. ‘Maar lopen heb je ook niet op 1 dag geleerd.’

Inclusive Leadership

Inclusive Leadership is het fundament van waaruit organisaties kunnen groeien. Een lange adem is hierbij wel vereist. ‘Door te focussen op de langere termijn, ontstaat er excellentie.’ ‘Ieder mens, elk team en elke organisatie heeft deze vier kwadranten in zich’, ‘Maar vaak zijn één of twee kwadranten dominant en is er nauwelijks verbinding met de rest. Daardoor raken organisaties, teams en individuen uit balans.’ 

qw2.jpg
port6.jpg

Klantgericht Dienstverlenen

Klantgericht ondernemen is handelen met maar één belang in je achterhoofd: dat van de klant. Wat het belang van jouw klant is, hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld het soort bedrijf waar je voor werkt, je doelgroep en de fase van klantgerichtheid waarin jullie zitten. De betekenis van klantgericht ondernemen kan dus variëren, maar er is één gemeenschappelijk deler: de klant.

Jezelf blijvend motiveren kost tijd. ‘Maar lopen heb je ook niet op 1 dag geleerd.’Zelfmanagement is de pragmatische methode om groei te ontwikkelen.

Sandra de Vos : I4Mind lifestyle, health en career coach