Het gouden cirkel concept

Ooit wel eens gehoord van Simon Sinek? Dat kan kloppen, hij staat namelijk aan de basis van het gouden cirkel concept. i4Mind werkt met en vooral door dit mooie concept. 

Alle kennis en drijfveren vanuit het idee Hoe, Wat, Waarom. 

Wat is het gouden cirkel concept?

Dit is een model waarmee bedrijven anders leren denken, communiceren en handelen. Vele organisaties denken vanuit hun product of service. De gouden cirkel is hier een tegenhanger van. Volgens dit model dien je te denken vanuit het “Waarom”. Hiermee maak je het verschil. Je gaat uit van het doel van de organisatie. Zo trek je loyale klanten aan en ben je succesvoller dan eventuele concurrenten. Maar het gaat verder. Tenminste wij trekken het verder. Wij gebruiken het om de unieke spil te zijn binnen je huis, je werk en op de markt waar je eventueel wilt rondkijken.

Over

Sandra

Sandra is veelzijdig inzetbaar als innovator, inspirator, service/proces manager en companycoach.  Haar doel is altijd de zelfredzaamheid en zelfstandigheid te stimuleren. In deze hoedanigheid begeleidde zij vele mannen/vrouwen. Haar zeer vriendelijke aanpak en recht door zee mentaliteit laat u inzien dan dat u  bijna geen andere keus heeft dan haar adviezen te volgen. Ze heeft veel mensen weer een duidelijke richting weten te tonen door hen soms simpel en helder te laten denken. Haar uitgebreide kennis van processen en uitgebreide levenservaring maar ook ervaringsdeskundige op het gebied van narcisme, incest en beroepsontwikkelingen  maken haar tot een uitzonderlijk betrokken deskundige. 

MIJN AANPAK VAN COACHING

Mijn aanpak is zowel pragmatisch als vol emotie – maar altijd vanuit mijn ervaring en hart – samen brengen we tactieken in kaart die passen bij uw stijl, uw tempo en uw mogelijkheden. Een stijl die u tegelijkertijd zal laten ontwikkelen en u de resultaten geven die u wilt. U zult merken dat ik een gemakkelijk persoon ben om mee om te gaan, maar ik zal niet aarzelen om u uit te dagen om de resultaten te bereiken die u zoekt. Mijn waarom is altijd het dienen, laten ontwikkelen en begeleiden van zoveel mogelijk mensen. 

Dus zoekt u een coach die effectief bijdraagt aan:

  •  bewustwording en persoonlijke groei
  • het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden
  • en het zelfvertrouwen vergroot?

Dus op eigen kracht bepaalde, zelfgekozen doelen bereiken?

I4Mind helpt je. Gegarandeerd !